De nieuwsbrief voor de roeiafdeling komt eraan!

Vanaf begin juni word je over toekomstige mededelingen, oproepen en activiteiten maandelijks op de hoogte gebracht via een nieuwsbrief voor de roeiafdeling. De zeilafdeling ging ons eind 2016 al voor, maar nu is het ook tijd voor een nieuwsbrief voor de roeiafdeling.

Ondanks dat we meer synergie willen genereren tussen de beide afdelingen zijn we van mening dat we het versturen van een nieuwsbrief toch gescheiden moeten houden. Niet ieder roeilid wil geïnformeerd worden over nieuws en activiteiten van de zeilafdeling en andersom zal dit ook zo zijn. Omdat sommige leden zowel roeien als zeilen zal de eerste nieuwsbrief aan iedereen worden verstuurd. Als je alleen de nieuwsbrief van de zeilafdeling wilt ontvangen, dan kun je je na de eerste nieuwsbrief alsnog uitschrijven voor de nieuwsbrief van de roeiafdeling.

Heb je informatie over een activiteit in juni of een mededeling die je in de nieuwsbrief wilt vermelden, dan kun je dit vóór 20 mei, indien mogelijk met foto/afbeelding, sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
We hanteren een maximum aantal items per nieuwsbrief, dus wie het eerst komt wie het eerst maalt. Andere nieuwsitems worden daarna alsnog op de website geplaatst.

Wij behouden ons het recht voor, zonder voorafgaande kennisgeving, wijzigingen aan te brengen op ingezonden materiaal of teksten in te korten.

Tot over een paar weken!