Roeien introductie

Roeien is een mooie en gezonde sport voor een brede groep mensen van alle leeftijden, kandidaten met een lichamelijke of visuele beperking niet uitgezonderd.

Afhankelijk van uw eigen inzet, ambitie en capaciteiten kunt u bij de ZRZV recreatief roeien en/of wedstrijdroeien. De vereniging heeft een gestructureerd instructie- en coachsysteem, biedt veel verschillende activiteiten en neemt deel aan nationale en internationale evenementen en wedstrijden. We hebben een grote, gevarieerde en goed onderhouden roeivloot voor toerroeien, marathonroeien, wedstrijdroeien én aangepast roeien. Roeileden van onze vereniging presteren op nationaal, internationaal en zelfs olympisch niveau!

 

Informatie-uur  voor nieuwe leden

Elke maand, op een zaterdag, heeft de ZRZV een informatie-uur voor aspirant- en nieuwe roei- en zeilleden waarin u informatie krijgt over het reilen en zeilen van de vereniging.

Bent u zij-instromer (nieuwe lid met roei-ervaring) dan kunt u tijdens dit uur of op een afgesproken tijdstip ‘voorroeien’, zodat uw bevoegdheden kunnen worden vastgesteld. Met u bespreken wij de vervolgstappen. Deze zijn afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden binnen de vereniging .

Data en tijdstip van deze informatie-uren zijn op de homepage aangekondigd. Als u hiervoor belangstelling heeft, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft u besloten lid  te worden van de Zwolsche (en zich op te geven voor de beginnerscursus (P1)) vul dan het lidmaatschapsformulier in.


Nieuwsbrief

Heeft u interesse in de activiteiten van de roeiafdeling van de ZRZV, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief die op regelmatige basis wordt verstuurd.

Aanmelden nieuwsbrief