De Clinic-commissie zoekt nieuwe leden!

Wegens vertrek van een lid en uitbreiding zoekt de Clinic-commissie twee nieuwe leden.

Wat doet de Clinic-commissie?

De Clinic-commissie organiseert op aanvraag roei-en zeilclinics voor bedrijven, organisaties en particuliere groepen, bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, of familie- of vriendendag. Tijdens de clinics kunnen mensen kennismaken met de vereniging en het roeien. Samen lekker actief bezig op en rondom het water.

De Clinic-commissie komt drie à vier keer per jaar bij elkaar. Ieder jaar wordt de Vogellandenclinic georganiseerd samen met de Commissie Aangepast roeien. Daarnaast zijn er jaarlijks circa vier à vijf clinics.

De commissieleden zorgen ervoor dat de clinics georganiseerd worden door het maken van een draaiboek, het zoeken van vrijwilligers, het houden van een praatje op de dag zelf, het geven van instructie, het meeroeien op de kolk, een rondleiding door het botenhuis en het verzorgen van een drankje. De inzet van vrijwilligers is daarbij onmisbaar.

De commissie bestaat op dit moment uit:
Cora Ritmeijer, voorzitter
Meryan Broeren, penningmeester
Mieke Heeremans, lid
Marty Gieskes, lid

Opgeven als lid voor de commissie kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor nadere informatie kun je terecht bij Cora Ritmeijer of een van de andere leden.