Kort nieuws

Tweede Zwolsche mudrun

Op 7 juli aanstaande vindt voor de tweede maal de Zwolse Mudrun plaats. Ook dit jaar zullen de deelnemers ons terrein oprennen en via het Zwolse- en Hasseltvlot kletsnat weer naar de dijk jagen.
We bekijken nog of het weer nodig is een vaarverbod in te stellen. Sowieso zullen we ons als goede gastheer gedurende een paar uurtjes beperkingen moeten opleggen.
Zie te zijner tijd daarvoor ook eventuele aanwijzingen op de site en/of het afschrijfsysteem.

Kijk vooral ook eens hier voor meer informatie en schrijf je in!

Vervangen CV-ketel

Op dinsdag 10 en woensdag 11 juli vervangt Breman onze CV-ketel. Gedurende (delen van) deze dagen kan er dus niet worden gedoucht! Ook aan het verbeteren van de temperatuurinstelling van de douches wordt binnenkort gewerkt.

Juniorenkamp Die Leythe

Op vrijdag 20 juli is de ZRZV gastheer van Die Leythe uit Leiden. Ze komen met circa vijf Wherry's, 24 kinderen en zes begeleiders een nachtje bij ons slapen. Uiteraard blijft de bovenzaal die vrijdagavond toegankelijk voor de nazit, maar we houden natuurlijk graag rekening met voldoende bewegingsruimte en daarna nachtrust voor onze gasten.

Dijkversterking

Weinig nieuws in dit stadium over de dijkversterking Het Waterschap is bezig met grondonderzoek en de aanbesteding van de werkzaamheden. Dit duurt zeker tot eind van dit jaar. Wel hebben we op dit moment goed een-op-een-contact met het Waterschap over de eisen (en vooral ook wensen) die de ZRZV heeft over zowel het plan zelf als de aanpassingen die ten tijde van de uitvoering zelf noodzakelijk zijn.