Zeilboot Aquilo vanaf 23 juli in Friesland voor leden ZRZV

In de zomervakantie van 23 juli t/m 31 augustus ligt de Aquilo, Valk met motor van onze vereniging, in het Friese Akkrum.

Reserveren
Als je zeilbevoegd bent, kun je de Aquilo via het ZRZV afschrijfsysteem reserveren. (Je kunt ook 2x 4 uur reserveren op één dag.) Kun je door onvoorziene omstandigheden toch niet gaan terwijl je al gereserveerd hebt, vergeet dan niet je reservering te verwijderen zodat een andere zeiler alsnog kan reserveren. Wil je een datum reserveren die meer dan 3 dagen vooruit ligt, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je mag de Aquilo max. 2 dagen achter elkaar reserveren. Als je de dektent wilt gebruiken moet je die zelf meenemen vanaf de ZRZV. (Rode dektent, ligt op de zeilafdeling in de loods.) Er wordt een grote zelfredzaamheid en kennis verwacht van de Valk, ook in het omgaan met de motor.

Motorgebruik
Je hoeft niet te betalen voor het gebruik van de Aquilo, wel voor de benzine. Er wordt van je verwacht dat je de motor vol benzine achterlaat of, indien weinig gebruikt, enkele euro's in 'het potje' doneert. De motor heeft een 1:100 mengsmering, voor een 5 litertankje benzine moet je 50 ml olie toevoegen. De olie ligt in de Aquilo, de benzine moet je zelf halen.

Schade
Heb je schade veroorzaakt, dan betaal je het eigen risico voor de collectieve verzekering waar de boot onder valt.

Adres
Jachthaven De Drijfveer/Tusken de Marren
Ulbe Twijnstrawei 31 (routekaart)
8491 CJ Akkrum
Telefoon: 0566 – 652789
www.drijfveer.nl
Ligplaats: Tri 10

Veel zeilplezier deze zomer in Friesland!


Groeten namens de zeilcommissie,
Ineke Bongers