Open Dag 13 april 2019

Op zaterdag 13 april houden we Open  Dag. Er is die dag van alles te doen, te zien en te beleven. Er kan geroeid en gezeild worden, er staan ergometers klaar en waarschijnlijk kunnen gasten ook in de nieuwe roeibak proeven wat roeien is. Er worden roei- en zeillessen gegeven, wat vast aanstekelijk werkt. We draaien leuke roei- en zeilfilmpjes, er is taart met koffie en er zijn hopelijk veel gezellige mensen. De boodschap die we over willen brengen: ‘We zijn een sportieve en gezellige vereniging, ervaar het zelf, kom ook meedoen!’

We hopen dus eigenlijk dat het net zo’n feestje wordt als de clinics die we afgelopen najaar gaven tijdens de AH-sportactie. Het is leuk als er een sportieve drukte heerst, dus kom die dag gewoon roeien zoals je dat altijd doet op zaterdag.

Heb je zin om ook bij te dragen aan de werving van nieuwe leden? Extra handen en ideeën zijn zeer welkom. Bijvoorbeeld als enthousiaste begeleider bij de ergometer of de roeibak.
Taarten zijn ook meer dan welkom, dus wie wil bakken?
Heb je een ander leuk idee om de open dag extra aantrekkelijk te maken? Welkom!
Heb je leuke filmpjes? Fantastisch, laat het ons weten!

Bovenal: maak je familie, vrienden of buren enthousiast om het roeien of zeilen eens uit te proberen.

Hoe werkt het?

We maken zoveel mogelijk Zwollenaren enthousiast. Iedereen mag komen, er is geen inschrijving vooraf. We hopen op veel jonge aanwas.
De dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Tevoren moeten we natuurlijk dingen klaarzetten en na afloop opruimen.
Doe je mee? Wat vind jij leuk om te doen? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Samen zijn we de ZRZV!