Vacatures verenigingswerk

Al heel veel leden doen verenigingswerk voor de ZRZV. Zo zorgen we er samen voor dat de vereniging kan draaien en dat iedereen kan roeien en/of zeilen. We zijn een bloeiende vereniging waar steeds weer nieuwe klussen zich aandienen of er zijn bestaande klussen waar we nieuwe mensen voor zoeken. In onderstaand overzicht staan vacatures die op dit moment openstaan:

  1. De Commissie die de Paul Veenemans Prijs organiseert is op zoek naar een webredacteur/tekstschrijver/communicatieadviseur, een coördinator gebouw/logistiek en een coördinator hospitality. Meld je aan via E-captain.
  2. Voor Kikarow zoeken we vrijwilligers die willen meeroeien op zaterdag 8 juni met de Vinn naar Hasselt, Zwartsluis of zelfs naar Meppel, ook zoeken we roeiers die in onze eigen boten willen meevaren. Interesse? Stuur een mailtje naar Gerland Loopstra via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  3. Voor het schoolroeien zoeken we een coördinator. Meld je aan via E-captain, voor vragen neem contact op Nienke Hielkema via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  4. Voor het inloopskiffen zoeken we een coördinator. Meld je aan via E-captain, voor vragen neem contact op met Marina Nagelmaeker via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  5. We zoeken nog leden die de instructeursgroep voor de P1- en P2-cursussen komen versterken. Meld je aan via E-captain. Voor vragen kun je contact opnemen met Marina Nagelmaeker via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  6. Goed in taartenbakken? Bak een taart voor de OPEN DAG op 13 april. Ook zoeken we nog twee personen die willen helpen opbouwen die dag. Neem contact op met Marina Nagelmaeker via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  7. Lijkt het je leuk om een bestuursfunctie te vervullen? We zijn op zoek naar een Commissaris wedstrijdroeien. Meld je aan via E-captain. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Roelf Venhuizen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SAMEN ZIJN WE DE ZRZV!