Kom vrijdag naar ”De Gelukkige Vereniging”!

Gepubliceerd op 5 september 2024

Wij nodigen jullie van harte uit voor een bijzondere avond op vrijdag 6 september, geheel in het teken van “De Gelukkige Vereniging”. In tegenstelling tot wat het oproepje in de nieuwsbrief deed vermoeden dat het zou gaan puur en alleen over duurzaamheid.

Programma van de avond:

19:00 uur: Introductie door Laura Oosterbroek. Ik sta kort stil bij waarom de “extra ALV” nog niet is doorgegaan. Snel daarna wil ik een persoonlijk verhaal vertellen wat de vereniging voor mij betekent en wat ik de vereniging gun in de komende jaren.

19:15 uur: Job van Eunen neemt het stokje over met een inspirerend verhaal over “De Gelukkige Vereniging”.

20:00 uur: Interactieve sessie onder leiding van Job van Eunen. In dit tweede gedeelte gaan we met elkaar in gesprek over wat we als vereniging willen zijn en waar we met elkaar blij van worden.

Om het tweede gedeelte van de avond hoe dan ook succesvol te laten verlopen hebben we een speciaal uitnodigingsproces gehanteerd. Ieder bestuurslid heeft twee leden buiten zijn of haar directe kring (eigen roei of zeilploeg of commissie) uitgenodigd. Deze uitgenodigde leden hebben op hun beurt ook weer twee mensen buiten hun eigen kring uitgenodigd. Op deze manier ontstaat er een diverse groep leden die hoe dan ook op 6 september aanwezig zijn. Zodat we zeker weten dat er een goed beeld ontstaat van de vereniging.

Maar de vereniging dat zijn we samen! 

Dus, als jij hiervoor niet via via bent uitgenodigd, ben je niet een minder lid of minder leuk of minder belangrijk. Wil jij ook heel graag een positieve bijdrage leveren, dan ben jij ook van harte welkom! Wil je je dan wel even aanmelden via secretaris@zrzv.nl? Dan weten we hoe we de sociëteit het beste in kunnen delen.

Wij kijken uit naar een informatieve, inspirerende en vooral gezellige avond.

Het bestuur