Inloopzeilen

InloopzeilenHet inloopzeilen wordt op woensdagavond en vrijdagmorgen georganiseerd. Alle roei- en zeilleden kunnen aan deze inloopactiviteiten deelnemen. Zowel beginnende, semi-gevorderde en gevorderde zeilers en ook de ‘hoe-moet-het-ook-alweer-zeilers’ en schippers in spé zijn welkom.

 

Inloopzeilen met instructie

Iedereen die wil ervaren wat het is om te zeilen of beter wil leren zeilen is welkom. Het is leuk, interessant en gezellig. Wilt u deelnemen, dan meld u zich een kwartier voor vertrek bij de vereniging. Een ervaren zeiler is voor begeleiding aanwezig. We starten altijd met een korte voorbespreking en delen daarna de boten in. Het is hierdoor meestal een verrassing met wie u in de boot zit. Dit maakt het gevarieerd en ook weer erg leerzaam. Iedereen heeft namelijk een eigen manier van zeilen. Uiteindelijk vindt ook u uw eigen manier! Daarna gaan we het water op.

Zeilen op woensdagavond en vrijdagochtend

Op de woensdagavond vanaf ± 18.30 uur en op de vrijdagochtend om 10.00 uur kunt u meezeilen. Zeilervaring is hierbij van ondergeschikt belang. Er is altijd een ervaren schipper aanwezig om samen met u het water op te gaan.

Oefenen voor wedstrijdzeilen op zondagmiddag

Op een aantal zondagmiddagen in april en mei wordt er van 12:00 tot 14:00 uur op de kolk geoefend voor wedstrijdzeilen. Heb je weinig ervaring, stap gerust in als 'fokkenist' en leer de kneepjes van het vak van een ervaren zeiler.

Hou voor actuele data en tijden van het inloopzeilen de jaarplanning in de gaten.
Er is ook een Whatsapp-groep waarmee je met andere zeilers kunt afspreken te gaan zeilen.
Wil je hieraan toegevoegd worden, naam dan contact op met een van de schippers.
Blijf op de hoogte van onze zeilactiviteiten door je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Lid worden

Zonsondergang op de kolk